Політика конфіденційності

ВІТАЄМО НА ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСІ (karpatium.com, ФОП БАРАНЕНКО ОЛЕГ ВІКТОРОВИЧ). БУДЬ ЛАСКА, УВАЖНО ОЗНАЙОМТЕСЯ З ЦИМИ УМОВАМИ ПЕРШ, НІЖ ПОЧАТИ КОРИСТУВАННЯ ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСОМ (ДАЛІ «САЙТ»). ПІДТВЕРДЖУЮЧИ СВОЮ ЗГОДУ І КОРИСТУЮЧИСЬ САЙТОМ АБО ЗАВАНТАЖУЮЧИ З САЙТУ МАТЕРІАЛИ, ВИ ЗОБОВ'ЯЗАЛИСЯ ДОТРИМУВАТИСЯ УМОВ (ДАЛІ «УМОВИ КОРИСТУВАННЯ»), ВСТАНОВЛЕНИХ В ЦЬОМУ ПОПЕРЕДЖЕННІ. ЯКЩО ВИ НЕ ЗГОДНІ З ДАНИМИ ПРАВИЛАМИ ТА УМОВАМИ, НЕ ПІДТВЕРДЖУЙТЕ СВОЄЇ ЗГОДИ З НИМИ І НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ І НЕ ЗАВАНТАЖУЙТЕ З САЙТУ ЖОДНІ МАТЕРІАЛИ.

«Кукі-файли» (Cookies)

Сайт використовує технологію кукі-файлів для полегшення Вашого користування сайтом. Файли «кукі» відправляються на Ваш комп'ютер і ідентифікують Вас як унікального користувача, при цьому зберігаються Ваші індивідуальні переваги та технічна інформація. Ми використовуємо:

Постійні «кукі»(тобто «кукі», які залишаються на Вашому комп'ютері, поки ви їх не видалите)
Тимчасові «кукі»(тобто «кукі», які існують, поки Ви не закриєте свій браузер).

Самі по собі «кукі» не містять і не розкривають жодної персональної інформації.  Якщо Ви вводите якусь персональну інформацію на Cайті, вона буде пов'язана з даними, що містяться в файлах «кукі». Сайт використовує «кукі» виключно для збереження інформації, пов'язаної з автентифікацією Вас на веб-ресурсі, тому вони необхідні для коректної роботи систем реєстрації та входу.Якщо Ви не приймаєте умову використання «кукі», Ви можете змінити налаштування Вашого браузера так, щоб він не приймав файли «кукі», проте Сайт може працювати некоректно.

Умови користування Сайтом

Ознайомтеся з правилами та умовами користування сайтом за наступним посиланням: Умови

Обробка персональних данних

Адміністрація Сайту обробляє тільки персональні дані, які Користувач надав при реєстрації на Сайті.Адміністрація Сайту гарантує конфіденційність щодо персональних даних Користувача і надає доступ до персональних даних лише тим співробітникам, яким ця інформація необхідна для надання Сервісу Користувачеві, забезпечуючи дотримання зазначеними особами конфіденційності персональних даних Користувача і безпеки персональних даних при їх обробці. При обробці персональних даних Користувача Адміністрація Сайту керується ЗУ «Про захист персональних даних» Всі персональні дані, залишені при реєстрації необхідні для нашої взаємодії з Вами. Всі фото, що розміщені на ресурсі Karpatium є власністю їх авторів.

Сайт обробляє Вашу Персональну інформацію для забезпечення коректної роботи його розділів та функціоналу:

(1) щоб краще розуміти, як Ви контактуєте з Сайтом, та які розділи для Вас найбільш цікаві;
(2) щоб удосконалювати, змінювати, персоналізувати або іншим чином поліпшувати Сайт в інтересах всіх користувачів;
(3) щоб пропонувати Вам інші сервіси та послуги, що розміщені на Сайті, які, на нашу думку, можуть Вас зацікавити (наприклад показ подібних локацій, на основі Ваших попередніх вподобань);

Оновлення цієї політики

Будь-які зміни, які ми можемо внести в цю політику конфіденційності, будуть опубліковані на цій сторінці та, у відповідних випадках повідомимо вас електронною поштою. Повторно перевірте, чи не було внесено будь-які оновлення чи зміни до цієї політики конфіденційності. Цю політику конфіденційності оновлено в жовтні 2021 року.